<strong>KYSSER:</strong> Den norske skuespilleren Thorbjørn Harr er på kjendispressens lepper i utlandet, etter at han kysset Hollywood-stjerna Hillary Duff under en tv-innspilling. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet, Stella Pictures
KYSSER: Den norske skuespilleren Thorbjørn Harr er på kjendispressens lepper i utlandet, etter at han kysset Hollywood-stjerna Hillary Duff under en tv-innspilling. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet, Stella Pictures Vis mer

Thorbjørn Harrs stjernekyss vekker oppsikt i USA

USAs største ukeblad etterlyser «mannen som kysser Hilary Duff» på Facebook.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Thorbjørn Harr (40) har gjort suksess internasjonalt med sin rolle som vikinghøvdingen Jarl Borg i TV-serien «Vikings».

Den siste tiden har han oppholdt seg i USA for å spille i den nye TV-serien «Younger», der han blant annet spiller mot Hollywood-stjerna Hilary Duff (27).

Men at Harr fortsatt har et stykke igjen før han er like kjent som Duff i USA, ble raskt klart etter at et bilde av de to som kysser foran kamera, fant veien til USAs største ukeblad People.

27-åringen er blant kjent fra TV-serien «Lizzie McGuire» og for sin rolle som Olivia Burke i TV-serien «Gossip Girl».

Etterlyst på Facebook På sin Facebook-side har People lagt ut et bilde av TV-kysset under spørsmålet «Hvem er det Hilary Duff kysser?».

Og på sin egen nettside People.com har bladet kun beskrevet Harr som «en medskuespiller» i bildeteksten.

De presiserer imidlertid at kysset skjedde foran kamera som en del av TV-innspillingen.

Den britiske avisen Daily Mail hadde derimot god oversikt over hvem han var, da de torsdag skrev om det samme bildet.

«Hilarys kollega er den norske skuespilleren Thorbjørn Harr», skriver avisen.

Lyver på alderen Ifølge Daily Mail handler «Yonger» om en 40 år gammel alenemor, som utgir seg for å være i 20-årene, slik at hun lettere kan gli inn i miljøet på jobben.

Hovedrollen spilles av Sutton Foster, mens Hilary Duff spiller hennes venninne. Harr spiller ifølge Daily Mail Hilarys kjæreste.

Serien skal etter planen ha premiere i januar, men foreløpig er det ikke kjent når den eventuelt vil komme på norske TV-skjermer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer