Thoresen Hværsaagod angrepet

Quartfestivalens pressetalsmann Espen Thoresen Hværsaagod havnet i basketak med en mann som har truet ham tidligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

QUART: (Dagbladet.no): Natt til i dag ble flere festvaldeltagere vitne til et basketak mellom Quarts pressetalsmann Espen Thoresen Hværsaagod og en annen mann.

Hendelsen skjedde i klubblokalet til hotellet Caledonien rett ved festivalområdet. Her spilte Stavanger-bandet Cloroform som en del av Clubquart-programmet. Konserten er arrangert av Quart-festivalen.

Øyenvitne Jon Are Rørtveit forteller til Dagbladet.no at Thoresen like etter 0200 i natt var på vei mot utgansdøra sammen med en dame da en mann kom bakfra utenfor Thoresens synsvinkel og tok tak i ham.

- De begynte å rulle rundt på gulvet. Thoresen klarte å overmanne han i løpet av kort tid, og holdt han nede med hodet hans klemt fast mellom beina sine, sier Rørtveit til Dagbladet.no.

Hendelsen vakte oppsikt i det intime klubblokalet. Publikum trakk seg vekk fra basketaket. Espen Thoresen Hværsågod fikk imidlertid tilkalt en vakt, og i løpet av kort tid ble angriperen ført ut av lokalet.

Thoresen Hværsaagod bekrefter hendelsen overfor Dagbladet.no.

- Mannen har truet meg en stund og jeg har i vinter anmeldt han for trusler, sier Thoresen Hværsaagod til Dagbladet.no. Utover det vil Thoresen Hværsaagod ikke kommenter hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer