Thoresen Hværsaagod angrepet

Quartfestivalens pressetalsmann Espen Thoresen Hværsaagod havnet i basketak med en mann som har truet ham tidligere.

QUART: (Dagbladet.no): Natt til i dag ble flere festvaldeltagere vitne til et basketak mellom Quarts pressetalsmann Espen Thoresen Hværsaagod og en annen mann.

Hendelsen skjedde i klubblokalet til hotellet Caledonien rett ved festivalområdet. Her spilte Stavanger-bandet Cloroform som en del av Clubquart-programmet. Konserten er arrangert av Quart-festivalen.

Øyenvitne Jon Are Rørtveit forteller til Dagbladet.no at Thoresen like etter 0200 i natt var på vei mot utgansdøra sammen med en dame da en mann kom bakfra utenfor Thoresens synsvinkel og tok tak i ham.

- De begynte å rulle rundt på gulvet. Thoresen klarte å overmanne han i løpet av kort tid, og holdt han nede med hodet hans klemt fast mellom beina sine, sier Rørtveit til Dagbladet.no.

Hendelsen vakte oppsikt i det intime klubblokalet. Publikum trakk seg vekk fra basketaket. Espen Thoresen Hværsågod fikk imidlertid tilkalt en vakt, og i løpet av kort tid ble angriperen ført ut av lokalet.

Thoresen Hværsaagod bekrefter hendelsen overfor Dagbladet.no.

- Mannen har truet meg en stund og jeg har i vinter anmeldt han for trusler, sier Thoresen Hværsaagod til Dagbladet.no. Utover det vil Thoresen Hværsaagod ikke kommenter hendelsen.

Dagbladet.no har snakket med mannen som angrep Thoresen. - Ingen kommentar, er det eneste han vil si.

<B>LA BARGJEST I GULVET: Espen Thoresen sier til Dagbladet.no at han anmeldte mannen i vinter.