Thorsen, Thor

Bibliografi:

  • På været (lyrikk) 1959
  • I paradiset (lyrikk) 1960
  • Ved ferjestedet (roman) 1963
  • Du idag (lyrikk) 1967
  • Vi fra det store multeåret (lyrikk) 1969
  • Reprisetimen (lyrikk) 1971
  • Tante Indianna (lyrikk) 1973
  • Kom kvinne la oss elske (roman) 1975
  • Kors over og ramme rundt (lyrikk) 1977
  • Det kunne komme noen (lyrikk) 1978
  • Finn meg du (roman) 1980
  • Mammut-onkel (lyrikk) 1981
  • Dødsbo-rock (roman) 1983
  • Det daglige støt (diktutvalg) 1984
  • Frokost med hund (lyrikk) 1986
  • Et spyd i gresset (lyrikk) 1988
  • Min evige tysker (roman) 1990
  • Bare til låns (lyrikk) 1992
  • Katten er i rute (lyrikk) 1994
  • En krans av lys (lyrikk) 1997
  • Med smergel og omhu (lyrikk m/etterord av Lars Saabye Christensen) 1999