Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Thorstvedt er usikker på «Tufte»-jobben

- Det ble et veldig kjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Les også: Klart for mer «Tufte»

(Dagbladet.no): I dag ble det klart at TVNorge satser på «Heia Tufte!» også til neste år.

Men Erik Thorstvedt er ikke helt sikker på om han kommer til å fortsette som trener for de i utgangspunktet talentløse fotballspillerne.

Enormt medietrykk

- Det var vel ikke noen bombe at TVNorge har lyst til fortsette med dette, men jeg har ingen formening om dette er en jobb jeg gjør også til neste år. Nå har vi tre episoder igjen av denne runden, så får vi ta det derfra, sier Thorstvedt til Dagbladet.no.

Han legger ikke skjul på at jobben har vært krevende, spesielt siden medieinteressen har vært så enorm.

- Det ble et veldig kjør mot slutten, særlig med alt trykket fra media. 

Stavanger Aftenblad ble han sitert på at han trodde det var slutt for disse gutta på TVNorge. Ifølge Aftenposten.no er det trolig at de fleste spillerne fra årets lag også blir med på neste «Tufte»-runde til neste høst.

TRIUMF: Erik Thorstvedt har ledet Tufte-laget til seier over norske TV-seere. Men om han vil ta en runde til, har han ikke bestemt seg for. FOTO: SCANPIX
TRIUMF: Erik Thorstvedt har ledet Tufte-laget til seier over norske TV-seere. Men om han vil ta en runde til, har han ikke bestemt seg for. FOTO: SCANPIX Vis mer

- Det jeg mente var at det offisielt er slutt for i år, nå som alle kampene er spilt og episodene ferdig innspilt. Gutta svinser rundt på moteoppvisning og gjør alt mulig annet, men for laget er det ikke noe mer som står på programmet.

Fikk «tilbud» av SAS

- Hva taler for og imot om du ønsker å fortsette?

- Nei, det handler om hvordan TVNorge tenker seg å gjøre dette. Det er settingen som blir interessant, sier Thorstvedt.

Thorstvedt har tidligere fått spontant jobbtilbud fra Børge Stensbøl i SAS Braathens. Gjennom avisa Vårt Land erklærte han at Thorstvedt er et forbilde for alle næringslivsledere:

- Altfor mange næringslivsledere rømmer inn i fagområdet fremfor å drive ledelse og utvikling for de ansatte. Næringslivet har for få gode forbilder, sa Stensbøl til avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!