Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Thunder Express

Resirkulering av utrivelig gitarrock.

CD: Noen ganger er ting mer enn helt ålreit, selv om musikken som får deg til å glise fårete fra øre til øre er ganske alminnelig. «We Play For Pleasure» er signert Thunder Express, som viser seg å være soloplata til gitarist Robert Dahlquist fra Hellacopters. Svenske Hellacopters har bevist gjennom flere år på cd og scene at de holder mål som et av de ledende gitarrockbanda i Norden. Når Robert Dahlquist nå går solo, er det ikke for å gjøre det samme som Hellacopters - bare med et egofortegn.

Nei da, Dahlquist utforsker en litt mer melodiøs og variert utgave av tradisjonell, veldreid gitarrock. Man kan vanskelig unngå klisjeer, vi snakker tross alt om en variasjon innenfor den velbruke tregrepsrocken. Men det spruter av Dahlquists gitarer og resten av bandet. Dette er resirkulering av rocken, slik som bl.a. Ron Wood gjør det på gode dager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media