Ti år med stjernetøv

Jens Pikenes har i ti år vært innrullert i det glamorøses tjeneste. I desember vrikkes jula inn med gjesteartistene Ole Paus og Elisabeth Andreassen, formerly known as Bettan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Dette tar jeg på fullt alvor, det er ikke hverdagskost å kunne seile inn i jula som et ikon på denne måten. Jeg har lenge mast på Jens, både innendørs og utendørs, om å få være gjesteartist. Det er moro å treffe en som er alle drømmers mor, sier Ole Paus til Dagbladet - eksklusivt selvfølgelig.

Cocktailenes Pikenes overhører rosen, kledd i det nest siste innen sort (svart) lateks, sin karakteristiske Las Vegas-sveis og permanente silkekoteletter. Jula skal vrikkes inn 18. og 19. desember. Ingen pris for høy, ingen artist for lav. Enkel sosiologi eller filosofi.

-  Ole og Jens, én rusten herre og én gyllen gutt. Sammen får vi homsepatruljen til å likne en MC-klubb fra indre Østfold, sier Pikenes og skifter brått tema - like fort som Zsa Zsa Gabor skiftet menn.

I lomma

-  Folk spør hva jeg gjør i fritida. Da er jeg i lomma på min manager.

Kan vi skimte en Pikenes som er i ferd med å bli et instrument for den kommersielle karusell? Vi våger selvsagt ikke å spørre.

Dette er jo først og fremst et showmøte om de ekte verdier, slik det har vært siden det første Penthouse-showet på Rockefeller i 1995.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer