Overgrepsanklager mot R. Kelly:

- Ti menn kommer til å vitne om sexlivet hennes

R. Kelly-anklager sier hun har mottatt truende brev fra den overgrepsanklagede artisten.

TRUET: Faith Rodgers (21) sier R. Kelly truer med å avsløre intime detaljer om henne dersom hun ikke dropper overgrepsanklagene. Bilde tatt under pressekonferansen i går. Foto: AP Photo / NTB Scanpix.
TRUET: Faith Rodgers (21) sier R. Kelly truer med å avsløre intime detaljer om henne dersom hun ikke dropper overgrepsanklagene. Bilde tatt under pressekonferansen i går. Foto: AP Photo / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dokumentaren «Surviving R. Kelly» forteller flere angivelige ofre om at de skal ha blitt utsatt for overgrep av R&B-rapperen R. Kelly (Robert Sylvester Kelly).

Faith Rodgers (21) er en av dem. Nå hevder hun at sangeren har truet henne i etterkant. Dette melder The Guardian.

Rodgers saksøker Kelly for angivelig å ha smittet henne med en kjønnssykdom med vilje, for å ha låst henne inne på et rom, og for å ha utsatt henne for «smertefull sex uten samtykke».

På en pressekonferanse i New York går sa Rodgers, sammen med advokat Gloria Allred og sin mor, at sangeren har sendt henne et brev der han truer med å avsløre intime detaljer om henne dersom hun ikke dropper anklagene.

- Vil bli avslørt

Konferansen ble holdt i påvente av et møte mellom Rodgers og New York-politiet angående søksmålet, som ifølge Page Six skulle finne sted samme dag.

- Vennligst råd din klient, Ms. Rodgers, til å avslutte disse hjerteløse forsøkene på å ødelegge min musikalske arv for sin egen personlige, egoistiske berikelse. Hvis søksmålet opprettholdes, vil hun i prosessen bli avslørt for offentligheten, står det ifølge Variety i brevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer