Ti millioners baby

Rekordpris for de første bildene av Brad og Angelinas baby.

(Dagbladet.no): «Brangelina» kalles det. Barnet som to av verdens største sexsymboler og filmstjerner venter. Barnet har bare levd seks måneder inne i Angelina Jolies mage, men allerede før det er kommet til verden er det verdsatt til over ti millioner kroner.

- Jeg anslår at de første bildene vil være verdt omkring mellom en til en og en halv million dollar, sier Kevin Smith, eier av bilde- og nyhetsbyrået Splash i Los Angeles.

Ikke noe annet kjendisbilde er kommet nær den prisen tidligere. Bildene av Gwyneth Paltrows baby Apple gikk for «bare» 100 000 dollar.

- Verdien av Brads og Angies baby vil få alt annet til å blekne, sa Smith til den engelske avisen The Observer.

Paparazzi-industri

Barnet er ventet rundt 2. mai. Og med mindre de inngår en avtale, vil Pitt og Jolie ha snikfotografer hengende rundt seg, spår bransjefolk.

Smith anbefaler derfor at Hollywoods nye superpar gjør en deal.

- Jeg anbefaler på det varmeste at de får i stand en avtale, slik at de unngår det totale kaos, sier Smith.

BØR INNGÅ AVTALE: Brad Pitt og Angelina Jolie bør gjøre en bildedeal hvis de vil unngå å ha paparazzier hengende rundt seg når den lille er kommet til verden. Foto: EPA/SCANPIX
BØR INNGÅ AVTALE: Brad Pitt og Angelina Jolie bør gjøre en bildedeal hvis de vil unngå å ha paparazzier hengende rundt seg når den lille er kommet til verden. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer

Paparazzienes jakt på kjendisbilder er blitt en egen industri. I flere tilfeller er det blitt kjent at privatsjåfører og livvakter er blitt bestukket av paparazzier eller at paparazzier har kledd seg ut som pizzabud for å komme innpå kjendisene. Men kjendisjakten er ikke helt ufarlig heller.

Risikosport

I forrige uke klagde Britney Spears over at hun ble jaget av paparazzier og at det var grunnen til at hun måtte kjøre med sønnen Sean Preston på fanget.

I 1997 omkom prinsesse Diana og Dodi al-Fayed da de prøvde å kjøre fra paparazzier i Paris. De mest verdifulle bildene til dags dato er av prinsesse Diana og Dodi da de var på ferie sammen ti dager før de døde.

I påvente av «Brangelinas» ankomst og Kati Holmes og Tom Cruises kjærlighetsbarn, tar snikfotografene stadig i bruk nye midler.

- Jeg har sett en paparazzi i LA forkle seg som en søppeldunk, sier Stephen Bender i Seventh House PR i New York til The Observer.

<B>BARE 100.000:</B> Bildene av Gwyneth Paltrows Apple ble solgt for bare en brøkdel av det som er forventet pris når «Brangelina» blir født.
<B>FORFULGT AV FOTOGRAFER:</B> Britney Spears måtte unnskylde for at hun kjørte bil med sønnen på fanget. Selv unnskyldte hun seg med at hun prøvde å kjøre fra paparazzier.