Tid for Salsa!

Vanity Fair og Rolling Stone har allerede vært på tråden. Nå åpner dørene seg for Cato Salsa Experience i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): I natt åpnet Oslos første garasjerockeksport sin 23-konserters amerikaturné som oppvarmere for svenske The Soundtrack of Our Lives, i Charlotte i North Carolina. Turneen er Cato Salsa Experiences andre i USA i år.

- I pressen her borte blir vi presentert som en del av den nye skandinaviske rockbølgen i kjølvannet av The Hives. Det er bare fint for oss, sier Cato «Salsa» Thomassen til Dagbladet.

Turnéåpning i natt

Vi møter Cato og resten av bandet inne i turnébussen som skal ta dem og Sveriges kanskje beste rockeband rundt på veien i USA den neste måneden.

I natt bivånet de svenskenes turnéåpning på The Bowery Ballroom i New York, den eneste konserten hvor Soundtrack-publikummet ikke får en salsaopplevelse som oppvarming.

- Å turnere med Soundtrack er veldig bra for oss, for det hjelper oss samtidig til å få litt distanse til alle de svenske garasjebandene vi ellers sammenliknes med, mener Cato.

Prestisjemagasin

Rolling Stone har nevnt bandet flere ganger, og i siste nummer av New York-gratisavisa Village Voice er de rangert høyest av det avisa kaller «The {lsquo}B' Hives».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer