Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tida etter reality-deltakelsen: - Jeg var for ung til å forstå ringvirkningene

Norske tv-seere har blitt servert fyll, sex og nakenhet i over ti år. 5000 norske ungdommer søkte i år for å delta i reality-serien «Paradise Hotel».

FØRSTE SESONG: I åtte år har totalt ukjente ungdommer fristet tv-seere med sex, nakenhet og fyll. I 2009 var Lene Sortevik blant deltakerne som debuterte som realitydeltaker. Hun ville ikke gjort det igjen. Foto: TV3
FØRSTE SESONG: I åtte år har totalt ukjente ungdommer fristet tv-seere med sex, nakenhet og fyll. I 2009 var Lene Sortevik blant deltakerne som debuterte som realitydeltaker. Hun ville ikke gjort det igjen. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lene Sortevik sjokkerte en hel nasjon da hun som 24 åring skjelte ut Margrethe Storlid for åpne kameralinser på «Paradise Hotel» i 2009.

Kranglingen blir kalt for den verste i den norske reality-historien.

- Fanget i en boble

- Det er mye jeg skulle hatt ugjort. Den kranglingen tok helt av. Deltakerne blir fanget i en boble og sunn fornuft forsvinner. Jeg gjorde ting jeg ikke ville ha gjort i den virkelige verden, sier Sortevik, som var med i den første sesongen av «Paradise Hotel» i Norge.

Den krasse mobbingen på «Paradise» fikk både seere og andre deltakerne til å vende Lene Sortevik ryggen.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med, men jeg ville ikke ha gjort det igjen. Jeg vil ikke oppfordre reality-deltakere til å være med på slike program, og de bør tenke seg om veldig mange ganger før de søker. Jeg var for ung til å forutse ringvirkningene av hva jeg var med på, sier Sortevik i dag.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* kvartal. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES PLUSS I 12 MND

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?