<strong>PRIORITERER FAMILIEN:</strong> Ben Affleck synes tid med barna er det viktigste om dagen, selv om han også er aktuell med nytt filmprosjekt. - Jeg er heldig som har et veldig bra sikkerhetsnett rundt meg, sier Affleck. Foto: NTB scanpix
PRIORITERER FAMILIEN: Ben Affleck synes tid med barna er det viktigste om dagen, selv om han også er aktuell med nytt filmprosjekt. - Jeg er heldig som har et veldig bra sikkerhetsnett rundt meg, sier Affleck. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tida med barna mine er det viktigste for meg

I fjor ble han kjørt til rehab av ekskona. Ben Affleck (46) takker sikkerhetsnettet rundt seg for at han kom seg gjennom den vanskelige perioden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LOS ANGELES (Dagbladet): - Barna mine har definitivt hjulpet meg å åpne øynene mine på alle mulige måter, sier Ben Affleck (46) fra et hotellrom i Madrid. Han ser frisk og energisk ut, i sterk kontrast til bildene som florerte av ham i august i fjor, da hans ekskone Jennifer Garner (46) kjørte ham til rehab. Det var tredje gang skuespilleren oppsøkte hjelp for alkoholproblemer, noe han har valgt å være åpen om med fansen og pressen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer