Tiden skal komme

Les tekster om det de fleste nordmenn i dag savner og ønsker seg mest: tid. Tekstene leser du hos 07-06-05, et nasjonalt prosjekt for miljøforbedring og økt livskvalitet.

Når cowboyer skal kjøre romskip...

Er det cowboyen i oss som gjør at vi har et så krampaktig forhold til forbruk, både av varer og av tid?

Hele saken

Les også:

Deilig er julen

Kraft til å bære

Det er ingen stor triumf å seile forbi Ona Fyr hvis man har stått på så hardt underveis at båten bryter sammen rett etterpå. Båter skal bære.

Hele saken

Les også:

Tiden skal komme

Gi oss noe å tro på

Hva er 07-06-05?

07-06-05 er et nasjonalt prosjekt som skal bidra til miljøforbedring og økt livskvalitet, gjennom å sette fokus på det de fleste nordmenn i dag savner og ønsker seg mest: TID. Ved å bevisstgjøre og utfordre menneskene til å ta tiden vår tilbake og bruke den på de opplevelser som virkelig gir livet mening, ønsker vi å friste til nødvendig forandring.

07-06-05 står for en ny og helt annerledes tilnærming til miljø- og helse utfordringer og arbeidet for økt livskvalitet. Vi ser oss selv som en viktig bidragsyter - ikke minst i kampen mot et stadig mer ødeleggende forbruksmønster og effektivitetsjag i samfunnet. Gå inn på www.07-06-05.com og bli inspirert. Kanskje finner du også noen tips til materialismekonkurransen.