Tidenes langspiller

Trondheims plateryttere har samlet troppene og kvesset stiften på platespilleren. Lørdag er de klare for byens første dj-maraton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Aldri før har noe liknende blitt arrangert i Trondheim, men nå vil byens platesnurrere vise krefter. Lørdagens dj-maraton har det klingende navnet «Trøndersk Muskel Visning», og blir den reneste abc-opplæring i klubbmusikk. 26 platesnurrere skal i løpet av femten timer lose deg gjennom alt fra jazz til tribal house og drum’n’bass.

Ildsjeler

- Egentlig står TMV for Trondheims Mekaniske Verksted, som lå her i området for lenge siden. Dermed kom vi på tittelen «Trøndersk Muskel Visning». Det passer bra, for alle som skal spille har en tilknytning til byen, enten de bor her eller de kommer herfra.

Mads Walldén er en av ildsjelene bak den nye platebutikken Diskant Records, og en av dem som nå har samlet nesten alle byens dj-er på ett brett. Og som Mad-S tar han selv en av etappene bak platespilleren.

- Planene har vi hatt lenge, men det var først nå vi klarte å få det til. Da skjedde det veldig fort , spillelisten var klar på en times tid. I tillegg var det mange som ville spille som vi ikke hadde plass til.

Femten timers program

Med platespilleren som stafettpinne skal byens dj-er avløse hverandre med en times mellomrom og med forskjellige musikkstiler. Kanskje noe for de som ønsker litt oversikt?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer