Hvorfor Bannon Steve i kjerka?

Tidenes oppsetning av Les Misérables i Washington D.C.

Men hvem skal vi holde med? Noen på høyresiden som kan hjelpe en gammel stakkar?

GODE TIDER: Det er gode tider for folk som vil bedrive politisk satire med så mange spesielle og farlige mennesker i diverse viktige verv verden rundt. Bildet viser en feministisk aktivist fra Ukraina som forklarer hva hun mener om Trumps atomknapp-lek med Kim. Foto: NTB Scanpix
GODE TIDER: Det er gode tider for folk som vil bedrive politisk satire med så mange spesielle og farlige mennesker i diverse viktige verv verden rundt. Bildet viser en feministisk aktivist fra Ukraina som forklarer hva hun mener om Trumps atomknapp-lek med Kim. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

2018 startet jo så bra for mange, men selvsagt ikke for alle. Det skulle tatt seg ut. At Nord-Koreas usedvanlig lite folkevalgte president, Kim Jong-un, og den amerikanske presidenten, Donald Trump, – også han usedvanlig folkevalgt ved hjelp av familie, penger, utlandet og skumle venner – har lekt den farlige atomknappen-min-er-størst, er det grøssende å være tidsvitner til. De av oss som er for gamle til det meste, men også modne nok til å huske et par scener fra filmen «Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb» må virkelig gni oss både i ører og øyne over det som skjer.

Og, det blir ikke bedre av– eller kanskje det blir nettopp det på sikt – at vi nå er usikre på hvem vi skal holde med, stole på og ha størst tiltro til. Ikke av Kim Jong-ond eller The Donald, men i basketaket av en tittelkampen mellom Steve «Kvitebjørn» Bannon og Donald «Yellow River» Trump.

Trumps tidligere nære medarbeider Bannon anklager nemlig sønnen til Trump for forræderi. Presidenten er rasende og svarer fra hofta:

«Da Bannon mistet jobben i Det hvite hus i august, mistet han ikke bare jobben. Han mistet også forstanden.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer