Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

IKKE FERDIG SNAKKA:

Tidligere DN-journalist: - Norsk offentlighet er et troll som ikke trenger å fores mer

Mina Ghabel Lunde syns ikke media har blitt refset nok. Nå finnes hun også som blogg. 

Mediekritiker: - Det krever både nerver av stål og fryktelig god tid å holde et skikkelig øye med pressefolk, og det er ikke som at valium og etterlønn vokser på trær, sier Mina Ghabel Lunde til Ikke ferdig snakka-redaksjonen. Foto: Privat
Mediekritiker: - Det krever både nerver av stål og fryktelig god tid å holde et skikkelig øye med pressefolk, og det er ikke som at valium og etterlønn vokser på trær, sier Mina Ghabel Lunde til Ikke ferdig snakka-redaksjonen. Foto: Privat Vis mer

–Hallaien, Mina! Velkommen tilbake til offentligheten! Vi hører du skriver blogg om dagen. Om hva da? Er det ikke bare botox og content marketing det går i i bloggosfæren?

–Hallaien på deg og! Jeg har ikke vært borte fra norsk offentlighet, dessverre får man si, men jeg har begynt å blogge litt, ja. Tenker å skrive om det som faller meg inn, egentlig. Botox og innholdsmarkedsføring faller meg ikke så ofte inn. Tipper det blir en salig blanding av politikk, hverdagsligheter og kanskje litt om prosjektene jeg jobber med.

–Ja, vi har hørt ryktet om at du skriver bok. Er det en satire over tilstandene i norsk offentlighet eller noe ENDA mer spennende? Hvilken hagefest bør vi forvente å se deg på neste år?

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?