IKKE FERDIG SNAKKA:

Tidligere DN-journalist: - Norsk offentlighet er et troll som ikke trenger å fores mer

Mina Ghabel Lunde syns ikke media har blitt refset nok. Nå finnes hun også som blogg. 

Mediekritiker: - Det krever både nerver av stål og fryktelig god tid å holde et skikkelig øye med pressefolk, og det er ikke som at valium og etterlønn vokser på trær, sier Mina Ghabel Lunde til Ikke ferdig snakka-redaksjonen. Foto: Privat
Mediekritiker: - Det krever både nerver av stål og fryktelig god tid å holde et skikkelig øye med pressefolk, og det er ikke som at valium og etterlønn vokser på trær, sier Mina Ghabel Lunde til Ikke ferdig snakka-redaksjonen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

–Hallaien, Mina! Velkommen tilbake til offentligheten! Vi hører du skriver blogg om dagen. Om hva da? Er det ikke bare botox og content marketing det går i i bloggosfæren?

–Hallaien på deg og! Jeg har ikke vært borte fra norsk offentlighet, dessverre får man si, men jeg har begynt å blogge litt, ja. Tenker å skrive om det som faller meg inn, egentlig. Botox og innholdsmarkedsføring faller meg ikke så ofte inn. Tipper det blir en salig blanding av politikk, hverdagsligheter og kanskje litt om prosjektene jeg jobber med.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer