Tidligere Motorpsycho-trommis: - Var møkka lei

Åpner seg i ny bok om bandets historie.

NY BOK OM MOTORPSYCHO: Håkon Gebhardt, til høyre, forlot bandet i 2005. I en kommende bok om bandet, skrevet av 15 gjesteforfattere, åpner han seg om tida etterpå. Foto: Jeanette Landfald/Dagbladet, Falck Forlag
NY BOK OM MOTORPSYCHO: Håkon Gebhardt, til høyre, forlot bandet i 2005. I en kommende bok om bandet, skrevet av 15 gjesteforfattere, åpner han seg om tida etterpå. Foto: Jeanette Landfald/Dagbladet, Falck Forlag Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Motorpsycho er et prisbelønt rockeband som starta opp i Trondheim i 1989. De har i løp av sin lange karriere beveget seg inn i sjangre som jazz og punk, som har resultert i blant annet tre Spellemannspriser.

Håkon Gebhardt var trommis i bandet, men ga seg for ti år sida.

Nå skriver han ærlig om tida etter exiten. Spesielt går han inn på hvordan det var å høre gjennom bandets første utgivelse etter at han forsvant.

- Stoppa etter to låter Det er i boka «Moterpsycho: Supersonic scientist» at Gebhardt forteller om hvordan årene etter Motorpsycho var. I boka har 15 forfattere skrevet historien om bandet i essayform, i forbindelse med lanseringen av bandets første samleplate.

Da albumet «Black Hole / Black Canvas» kom ut I 2006, hadde Gebhardt akkurat gitt seg I bandet. Han orka så vidt å putte cd-en i spilleren.

- Jeg stoppa vel etter to låter. Det ble litt overdose for meg akkurat der og da, og jeg var lei bandets lyd og estetikk. Jeg savna å spille låter som kun varte i to minutter, noe Motorpsychos ikke gjør. Jeg var møkka lei, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer