Tidligere samarbeidspartner siktet for drap

Marcus & Martinus samarbeidet med rapperen Silento i 2017. Nå er han siktet for drap på sin egen fetter.

SAMARBEID: Det var i 2017 at Marcus & Martinus samarbeidet med Silento på låta «Like it Like it». FOTO: Robin Bøe / Sony.
SAMARBEID: Det var i 2017 at Marcus & Martinus samarbeidet med Silento på låta «Like it Like it». FOTO: Robin Bøe / Sony. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapperen Silento (23) ble mandag arrestert og siktet for drap på sin egen fetter, som ble funnet skutt og drept 21. januar, ifølge politi i delstaten Georgia i USA.

Rapperen, hvis egentlige navn er Ricky Hawk, er best kjent for den virale låta «Watch Me (Whip/Nae Nae)» fra 2015, og to år senere samarbeidet han med stjernetvillingene Marcus & Martinus på deres låt «Like it Like it».

«Det er trist å høre at Silentó er involvert i en så alvorlig hendelse», uttaler artistene og deres far Kjell-Erik Gunnarsen i en uttalelse formidlet til VG via deres management.

Angrep med øks

Rapperen har ifølge flere medier en historie med voldelige hendelser, og skal ha litt av hvert på rullebladet.

Magasinet XXL skriver at han i august i fjor ble arrestert etter å ha tatt seg inn i hjemmet til en fremmed med en øks, på jakt etter kjæresten sin. Beboeren i hjemmet skal ha hatt en pistol, og fikk dermed stanset rapperen.

En venn av Hawk skal så ha ankommet, og opplyst ham om at han hadde tatt seg inn i feil hus. Deretter skal de to ha flyktet. Rapperen skulle i følge The Guardian møte i retten i mars i forbindelse med hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer