Tikk takk

«In Time» kaster bort Justin Timberlakes tid. Og vår.

MISTENKELIG RASKT: Amanda Seyfried må utvikle et lynraskt Stockholm-syndrom for å bli Justin Timberlakes partner in crime i «In Time».
MISTENKELIG RASKT: Amanda Seyfried må utvikle et lynraskt Stockholm-syndrom for å bli Justin Timberlakes partner in crime i «In Time». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Kanskje skuespillerne blant oss levnes både for mye og for lite ære. Kanskje vi burde legge større ansvar på skuldrene til de som griper om filmstjerneplastilinaet og vrir og knar det til som best de kan når vi står overfor en strålende eller en slett rolletolkning.

En som bør umyndiggjøres som skuespiller og settes under en streng verges overoppsyn, er Justin Timberlake. Det er utrolig at mannen som gled som en glinsende ål over nattklubbgulvene i «The Social Network», i en strålende birolle som den mefistofeliske Sean Parker, er den samme som presterer nyere filmhistories minst troverdige gråteanfall i «In Time».

Dag til dag Årsaken til krokodilletårene er at Timberlakes rollefigur, ghettogutten Will, nettopp har mistet moren sin, spilt av Olivia Wilde. Wilde er tre år yngre enn Timberlake. For å forstå hvordan dette henger sammen, må man forstå filmens premiss: Vi er i en verden er tid bokstavelig talt er valuta. Ingen blir fysisk eldre enn 25 år. Men de dør når de fyller 26, om de ikke klarer å tjene seg opp, få eller stjele mer tid - en dag, en måned, et år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer