Til behandling for raseriet

LONDON (Dagbladet): Supermodell Naomi Campbell (29) er berømt for sine fryktelige raserianfall. Nå har hun lagt seg inn på klinikk for å få kontroll over sinnet.

Supermodell Campbell tok i høst inn på en klinikk i Tucson i Arizona for å lære å kontrollere sitt raseri. På den amerikanske rehabiliteringsklinikken tar folk inn for å kurere alt fra spillegalskap og spiseforstyrrelser til dopavhengighet og seksuelle problemer.

Campbell fryket at sinnet hennes skulle ødelegge forholdet til italieneren Flavio Briatore (44).

- Jeg fortalte at hun måtte få profesjonell hjelp. Temperamentet hennes var i ferd med å ødelegge forholdet vårt, skal Briatore ha sagt ifølge engelske News Of The World.

Fire uker

Britiske Naomi har tilbrakt i alt fire uker på klinikken Cottonwood de Tucson Centre. Hun skal ha betalt rundt 125000 kroner for oppholdet. Neppe en avskrekkende sum for en som tjener rundt halv-millionen per moteshow.

Londonjentas berømte temperament har ødelagt flere kjærlighetsforhold, blant annet forholdet til flamencodanser Joaquin Cortes.

Slo med telefon

Naomi har også gått til fysiske angrep på beundrere som har våget seg for nær. I desember i fjor beskyldte Campbells assistent, Georgina Galanis, Naomi for å ha slått henne i hodet med en telefon.

På Cottonwood-klinikken måtte 29-åringen finne seg i å sove i enkeltseng på et enkeltrom hun delte med tre andre pasienter.

Naomi fikk heller ingen spesialbehandling i terapien. Som alle andre måtte hun reise seg og fortelle hva hun het og hva problemet hennes var. Som en del av terapien skulle hun rette raseriet mot leger og terapeuter.

Etterpå skulle hun se seg sjøl på video for å komme til bunns i problemet.

HISSIG: Nå har Naomi Campbell tatt konsekvensene av sitt uregjerlige raseri. For å få bukt med temperamentet har hun vært inne på en rehabiliteringsklinikk i USA.