Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

DEBATT

Årets navn:

Til Dagbladets lesere: Tusen takk

Tusen takk for prisen Årets navn 2017. Det er ekstra stort for oss at vi ble stemt frem av dere lesere, og det er en anerkjennelse vi setter utrolig stor pris på.

ÅRETS NAVN 2017: Her har etterforskningsleder Hilde Reikrås og politiadvokat Janne R. Heltne tatt imot Dagbladgutten etter å ha blitt kåret til Årets navn av Dagbladets lesere. Foto: Lars Eivind Bones
ÅRETS NAVN 2017: Her har etterforskningsleder Hilde Reikrås og politiadvokat Janne R. Heltne tatt imot Dagbladgutten etter å ha blitt kåret til Årets navn av Dagbladets lesere. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Meninger

EKSTERNT BIDRAG: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi mener at vi har den beste jobben vi kan tenke oss. Vi gjør meningsfullt arbeid hver dag, og vi vet at vi utgjør en forskjell for mange.

Barn som opplever seksuelle overgrep bærer med seg det de har opplevd resten av sitt liv. Det får enorme konsekvenser for dem. Vi arbeider derfor aktivt med å fortelle om det vi ser er en økende trend: Grove overgrep mot barn over internett.

Vi vil bedre barns rettssikkerhet og være en viktig bidragsyter til mer åpenhet rundt seksuelle overgrep. Det er vår plikt å fortelle dere om det, og det er vår oppgave å ta tak i dette.

Samtidig må vi også være klare på at politiet ikke kan ta denne kampen alene. Vi har alle et ansvar for å forebygge seksuelle overgrep mot barn og ta barn på alvor. For dette er bare begynnelsen, vi har bare sett toppen av isfjellet.

Derfor er det viktig at vi alle bidrar til å ta fatt på alle de oppgavene som ligger foran oss i forebygging av seksuelle overgrep. Dette er et svært viktig samfunnsoppdrag. Hver og én av oss kan utgjøre en forskjell!

Prisen er ikke bare en anerkjennelse for det arbeidet som er gjort i OP Dark Room. Det er også et viktig signal fra både media og ikke minst dere lesere om at dette er så viktig at vi må fortsette å ha fokus på seksuelle overgrep mot barn.

Vi skal fortsette med full styrke inn i 2018, og sender samtidig en hilsen til alle våre kollegaer i politidistrikt rundt om i landet som jobber hardt hver eneste dag med seksuelle overgrep mot barn.

Takk for prisen!

Hilsen alle i OP Dark Room, Vest politidistrikt

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!