Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Til deg som er elendig i fotball

TVNorge trenger flere nerder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det blir nok en sesong med Tufte I.L.

I dag fortalte TVNorge at de vil lage flere episoder med Norges best kjente nerder.

Men fem av de opprinnelige deltakerne blir ikke med i den nye sesongen, og TVNorge trenger derfor flere personer som er elendige i fotball, og som i tillegg har en spesiell interesse.

De fem som ikke blir med på en ny sesong er Trym Vike-Kittelsen, Stian Birger Lindholm, Vebjørn Koksvik, Kai Simon Fredriksen og Petter William Hansen.

Grunnen til at de fem ikke vil være med på en sesong er, ifølge TVNorge, fordi de ikke har tid eller motivasjon til å gå på en ny sesong. Ingen av deltakerne skal ha sagt nei på grunn av ubehagelige opplevelser.

Søknadfristen for å melde seg på, er 15. mars.

Ville ha med Erik

Ifølge Martin, Tor Joachim og Lars Olav, vil de nye deltakerne få det morsomt:

Tufte I.L. og TVNorge jubler etter høye seertall, og nå blir det nok en sesong. Foto: Eirik H. urke
Tufte I.L. og TVNorge jubler etter høye seertall, og nå blir det nok en sesong. Foto: Eirik H. urke Vis mer

- Jeg har blitt veldig glad i folka, og fått mange nye venner, sier Lars Olav.

Mange har ventet at det skulle komme en sesong nummer to, og både i Sverige og i Danmark har det blitt laget en oppfølgersesong. Men deltakerne selv hevder at de var usikre:

- Jeg var veldig spent på om Erik ville være med og trene oss enda en gang.

- Ville du blitt med dersom han sa nei?

- eeeehh, tjaaa, jeg ville vel det.

Også Erik Thorstvedt var i tvil om han ville være med på en sesong til, men ble overtalt etter å ha fått vite innholdet i episodene som skal spilles inn:

- Det var viktig for meg at det skulle bli bra tv, og at det skulle bli morsomt. Jeg var ikke interessert i å bli med på noe som bare skulle prøve å melke en suksess, sier Thorstvedt.

Reservekjæreste

Serien har forandret livene til deltakerne, og hverdagen har blitt litt mer slitsom etter «Heia Tufte!». Serien ble tidenes suksess for TVNorge. Kanalen håpet på 300.000 seere, og endte i stedet med et snitt på 680.000 seere. Og gutta på laget har følt den enorme oppmerksomheten på kroppen:

- Det har vært mest slitsomt med presse, og kanskje litt på nettene på lørdagene, men jeg går ikke så mye ut, så det har gått bra, sier Martin.

- Har det blitt flere damer?

- Nei, det har ikke blitt så mange, sier Thor Joachim.

- Øyvind er den som har fått flest damer. Jeg håpet vel helst at jeg skulle kunne være reserve, og ta dem som ble til overs, sier Lars Olav.

Men de vil ikke si at de har tjent seg rike på å være med i serien. Men de har blitt invitert til en del arrangementer:

- Det er ikke alt som er like meningsfylt, men de gangene jeg har fått være med på noe jeg har peiling på, for eksempel psykisk helse, så er det veldig hyggelig, sier Martin.

Opptakene starter snart, men foreløpig er det usikkert når serien skal sendes. TVNorge opplyser at det blir i løpet av høsten.

Erik Thorstvedt
Martin Bull Gudmundsen
Thor Joachim Haga
Lars Olav Karlsen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!