Til hitAwards

hitAwards begynner å ta form. I går ble det klart at frontfiguren i guttebandet Boyzone, Ronan Keating (23), vil entre scenen i Oslo Spektrum 11. september. Og nå håper arrangøren også på a-ha-opptreden.

- I utgangspunktet er hitAwards et show som kan være interessant, sier Ingvar Aarholt ved Warner Norge.

Han ser imidlertid mange skjær i sjøen. Det er plateselskapet i Tyskland som har ansvaret for bandets markedsføring, og det er usikkert hvor mye tid de vil prioritere til norske opptredner.

- a-ha er mer opptatt av å få ferdig plata enn å gjøre all verdens tv-show, sier manager Erling Johannessen. Men - han utelukker likevel ikke at de vil stille.

Johannessen forteller at gruppas første singel sannsynligvis vil komme i handelen 18. september.

Ronan Keating kommer til Spektrum uten Boyzone. Storsjarmøren har fått en kjempestart på sin solokarriere med singelen «When You Say Nothing At All». Den topper hitlisten i England og er med på filmmusikken til «Notting Hill», som har norgespremiere i dag.

hitAwards jobber også med å booke en annen internasjonal størrelse. Det tv-overførte showet kan fra før skilte med Suede, Roxette, Lene Marlin, Multicyde, Van Eijk, Infinity, Soda og Westlife på artistlista.

HIT-AKTUELL: Ronan Keating kommer til Oslo spektrun 11. september.