Til sak mot homse-bok

Tom Cruise forbereder seg på å gå til rettsak mot en ny bok om Hollywoods homofile. Der er han nevnt som en av filmbyens heteste homser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spekulasjonene rundt skuespillerens seksuelle legning har svirret lenge. Og flere mener å ha håndfaste bevis.

Er han homofil, eller er han det ikke? Det store spørsmålet besvares nå i boken Open Secret: Gay Hollywood 1928-1998. Der står Tom Cruise oppført, med andre ord burde det bety at filmskuespilleren er homse. Men Tom og hans advokater benekter på det sterkeste at Cruise foretrekker menn i sengen.

Støtte fra venner

Tom Cruise har nå forberedt seg på rettssak mot utgiverne av boken, skriver internettmagasinet Fox News. Samtidig får han støtte fra venner som forteller åpenlyst om episoder der de har observert Toms heterofile utfoldelser.

Cruise hadde i sin tid et forhold til den vakre skespilleren Cher. Nå står datteren hennes, Chastity Bono, frem. Hun er homoaktivist, og avkrefter blankt ryktene om Cruise legning:

- Jeg vet ikke hvorfor ryktene om at Tom Cruise er homofil er oppstått, sier hun.

- Tom er ikke homse, det kan jeg fortelle alt om etter at han var sammen med mamma. Jeg var tross alt tilstede!

Oser homse

Denne uttallelsen endrer ikke folks opfatning. I følge David Ehrenstein, forfatteren av homseboken, er det ingen tvil om at skuespilleren oser homse. En av Toms gode guttevenner er enig i at kameraten kan være ganske søt, men avviser samtidig ryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer