Til sak mot homse-bok

Tom Cruise forbereder seg på å gå til rettsak mot en ny bok om Hollywoods homofile. Der er han nevnt som en av filmbyens heteste homser.

Spekulasjonene rundt skuespillerens seksuelle legning har svirret lenge. Og flere mener å ha håndfaste bevis.

Er han homofil, eller er han det ikke? Det store spørsmålet besvares nå i boken Open Secret: Gay Hollywood 1928-1998. Der står Tom Cruise oppført, med andre ord burde det bety at filmskuespilleren er homse. Men Tom og hans advokater benekter på det sterkeste at Cruise foretrekker menn i sengen.

Støtte fra venner

Tom Cruise har nå forberedt seg på rettssak mot utgiverne av boken, skriver internettmagasinet Fox News. Samtidig får han støtte fra venner som forteller åpenlyst om episoder der de har observert Toms heterofile utfoldelser.

Cruise hadde i sin tid et forhold til den vakre skespilleren Cher. Nå står datteren hennes, Chastity Bono, frem. Hun er homoaktivist, og avkrefter blankt ryktene om Cruise legning:

- Jeg vet ikke hvorfor ryktene om at Tom Cruise er homofil er oppstått, sier hun.

- Tom er ikke homse, det kan jeg fortelle alt om etter at han var sammen med mamma. Jeg var tross alt tilstede!

Oser homse

Denne uttallelsen endrer ikke folks opfatning. I følge David Ehrenstein, forfatteren av homseboken, er det ingen tvil om at skuespilleren oser homse. En av Toms gode guttevenner er enig i at kameraten kan være ganske søt, men avviser samtidig ryktene.

- Jeg har kjent Tom siden han var tenåring og vet at han ikke er homo. Han er bare en veldig søt gutt som menn drømmer om å få være sammen med. Homser har Tom som sin seksuell fantasi, sier David Geffen, sjef for plateselskapet Geffen/Dreamworks og gammel barndomsvenn av skuespilleren.

Gjorde det i baksetet

Siste hetero-uttalelse i Tom og advokatenes forsvar i rettssaken mot homseboken kommer fra Terry Andersson, tidligere limousine-sjåfør.

- Foir mange år siden kjørte jeg Tom Cruise og Rebecca DeMornay i Atlanta. Og da eh.. gjorde de det. I baksetet på limousinen, forteller Terry Andersson.

Uttallelsen er neppe nok til å stoppe ryktene rundt skuespilleren. Tom Cruise er drømmemannen - for alle.

LEI RYKTER: Filmstjernen Tom Cruise er lei av påstandene om at han skal være homofil. Nå rykker gode venner ut i forsvar for ham.