Tilbake etter påske

Silje Stang er tilbake som dirigent i Torsdagsklubben etter påske.

(Dagbladet.no): Silje Stang pådro seg et brudd i ryggen sa hun sto på snøbrett på Norefjell. Hun ble hentet i bakken av en snøscooterpatrulje og sendt videre med ambulanse til sykehus på Ringerike. Siden ble hun overført til Diakonhjemmet sykehus i Oslo.

I Silje Stangs sykefravær har andre vikariert for henne. Blant annet har nøtteknekker Espen Eckbo, sportsanker Davy Wathne og advokat Ellen Holager Andenæs holdt Thomas Giertsen og Otto Jespersen i ørene med vekslende hell. Størt suksess, seertallmessig hadde Ecbok da han vikarierte. Det ble sesongrekord med 795 000 seere.

Hyggelig med vikar

Silje Stang er tilbake torsdag 15. april. Skjærtorsdag har programmet pause. Stang skal lede fire programmer til denne sesongen.

- Hun har sagt at hun gleder seg til å gå på lufta igjen etter påske. Hun er optimistisk og virker klar og tent for oppgaven. Vi i redaksjonen gleder oss hvertfall veldig over at hun kommer tilbake, sier produsent Eilif Skodvin til Dagbladet.no.

TILBAKE:- Det er hyggelig med vikar, men det er ekstra hyggelig å ha Silje på plass igjen, sier Torsdagsklubben-produsent Eilif Skodvin til Dagbladet.no.