Tilbake fra kornåkeren

Han har korket spritflaska, blitt frelst og gått lei av å spille bassgitar. Likevel er det grunn til å glede seg til Korn-konserten i sommer, mener Fieldy.

TILBAKE TIL NORGE: Reggie "Fieldy" Arvizu og Korn spiller i Oslo til sommeren. Foto: Scanpix/AP Photo/Mary Altaffer
TILBAKE TIL NORGE: Reggie "Fieldy" Arvizu og Korn spiller i Oslo til sommeren. Foto: Scanpix/AP Photo/Mary Altaffer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Å spille bass er forbanna kjedelig. Du plukker ikke opp en bassgitar for å sitte og klimpre for seg selv, liksom. Men de siste åra har jeg øvd på gitaren fem timer daglig.

Oppsiktsvekkende ord fra en mann hvis buldrende, nedstemte bassing med norgesaktuelle Korn ble malen for for hvordan man skulle lage millionselgende metal på nittitallet.

Nå har numetal-pionerene etter noen famlende plateutgivelser funnet tilbake til grunnformelen - og sin opprinnelige produsent - og fått svært god mottakelse for sitt åttende album, «Korn III: Remember Who You Are».

Vil ha med garasjeband til Oslo På scenen har det i grunn aldri vært noe i veien med dem - som ettertrykkelig bevist flere ganger i Norge. Derfor er det mange som gleder seg til konserten på Youngstorget i Oslo til sommeren, og får Reginald «Fieldy» Arvizu som han vil, blir det med hans sideprosjekt Stillwell som oppvarmingsband.

Der spiller han - nettopp - gitar.

- Stillwell låter mer som klassisk heavy metal enn Korn. Mer som Led Zeppelin og Black Sabbath. Nå skal vi være første band ut på Korns turne i USA med Disturbed. Foreløpig har vi bare spilt i garasjen min, så jeg vet ikke hvordan det blir mottatt, men jeg jobber hardt for at vi skal være support også i Europa, røper 41-åringen på telefon med Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer