Tilbake i rampe- lyset

Marit Larsen var i går tilbake på scenen for første gang siden M2M-bruddet sommeren 2002: Mørkere i håret mørkere i musikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg klarte bare ikke å vente lenger. Jeg har hatt så lyst til å gjøre dette, sa en lettet og stolt Marit Larsen til Dagbladet etter sin første solokonsert.

Venner, venners venner, presse og direktører og andre høye herrer fra de multinasjonale plateselskapenes norskavdelinger fylte opp Oslo-klubben Blå i går kveld.

Der presenterte Marit Larsen seks helt nye sanger: én ved pianoet akkompagnert av cellisten Kaja Pedersen, fire sammen med en hardtrockende trio og et ekstranummer alene med kassegitaren.

- Jeg har hatt en enorm spillelengsel. Det vil si, jeg har hatt enorm scenelengsel. Jeg har jo spilt hele tida, forteller hun.

Ikke-profil

Tidligere M2M-kollega Marion Ravn har vært en ivrig premiereløve, stilt opp som brudemodell og ikke vært redd for å snakke om sine internasjonale soloplaner og millionkontrakten med Atlantic Records. Marit Larsen har ikke bare holdt en lav profil i kjølvannet av M2M-bruddet i juli 2002; hun har ikke holdt noen profil i det hele tatt.

En flittig konsertgjenger har hun vært, men munnen har vært lukket med mer enn sju segl både i forhold til M2M-fortida og soloplaner. I går tok Larsen bladet fra munnen verbalt og musikalsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer