Louis C.K.

Tilbake i rampelyset etter metoo-«soning»

- Et lite år er ikke nok.

COMEBACK: Ikke alle er like fornøud med at komiker Louis C.K. er tilbake på scenen et snaut år etter at han ble tatt med buksene ned i kjølvannet av metoo. Foto: NTB scanpix
COMEBACK: Ikke alle er like fornøud med at komiker Louis C.K. er tilbake på scenen et snaut år etter at han ble tatt med buksene ned i kjølvannet av metoo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er gått ni måneder siden den kjente komikeren ble anklaget for en rekke upassende seksuelle handlinger og oppførsel overfor kvinner.

Totalt fem kvinner beskylder 50-åringen for seksuell trakassering, hvor flere av dem sto fram med navn og bilde.

Krøp til korset

Komikeren skal blant annet ha kledd seg naken og begynt å onanere foran kvinner. Etter å ha blitt presset fra skanse til skanse, innrømmet han upassende handlinger overfor de fem kvinnene som anklaget ham.

Da sa han blant annet dette, som ble gjengitt i en rekke medier:

- Jeg har kjent på anger. Jeg kommer ikke til å tilgi meg selv for noe av dette. Jeg har påført familien min, vennene mine, barna mine og deres mor mye smerte. I løpet av hele min karriere har jeg sagt akkurat det jeg har ønsket. Jeg vil nå ta et steg tilbake og bruke tida framover på å lytte, uttalte han da.

Overraskende comeback

Søndag kveld gjorde han et uventet og overraskende comeback på Comedy Cellar i New York. Dermed er perioden han sa han skulle «lytte og tenke over sine handlinger», over.

Eieren av komiscenen tar C.K. i forsvar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer