KOSTYMEPRØVE: I morgen er det klart for den norske MGP-finalen, der Jenny Langlo (21) er en av favorittene. Onsdag var det første kostymeprøve, men antrekket forblir hemmelig til i morgen. Maria Brinch har designet antrekket, og skryter av Jennys holdning og bevegelser. Til høyre Ingvild Sandberg, som er ansvarlig for åpningsshowet i morgen. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
KOSTYMEPRØVE: I morgen er det klart for den norske MGP-finalen, der Jenny Langlo (21) er en av favorittene. Onsdag var det første kostymeprøve, men antrekket forblir hemmelig til i morgen. Maria Brinch har designet antrekket, og skryter av Jennys holdning og bevegelser. Til høyre Ingvild Sandberg, som er ansvarlig for åpningsshowet i morgen. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADETVis mer

Tilbake i rampelyset

Da faren ble alvorlig syk skjønte Idol-vinner Jenny Langlo (21) at det finnes viktigere ting enn musikken. Men foran morgendagens MGP-finale er vinnerinstinktet på plass.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

16. desember 2011 sto 18 år gamle Jenny Langlo på scenen i Chateau Neuf i Oslo og sang så tårene rant hos Idol-dommer Marion Ravn. Da seernes stemmer var talt opp vant hun hele Idol. I morgen står 21-åringen på en enda større scene i Oslo Spektrum og framfører sin egen låt «Next to You» i den norske Melodi Grand Prix-finalen.

- Jeg har plutselig fått et stort vinnerinstinkt!

Hun lener seg over kafébordet så luggen danser, og ler litt av sin egen entusiasme.

- Da jeg meldte meg på var jeg mer gode, gamle Idol-Jenny som sa «neida, dette går fint, jeg har bare lyst å delta, jeg». Så dette er veldig rart til å være meg. Samtidig vil jeg ikke gi meg selv lov til å tenke for mye på det. Jeg vil ikke at kvelden skal bli en skuffelse fordi jeg ikke vinner. Men det er ganske modig å satse på førsteplass da, haha.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn