Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tilbake på lerretet

LONDON (Dagbladet): Cher oser av selvtillit. Alt hun tar i blir til suksess. Albumet «Believe» er en kjempesuksess, nå er hun filmaktuell med «Te med Mussolini» og hun har lyktes som forfatter. - Jeg liker å gjøre alt, sier Cher.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet møtte Cher på Dorchester Hotell i London. Hun er i England i forbindelse med filmen «Te med Mussolini», hvor Cher har en sentral rolle sammen med en rekke engelske og italienske skuespillere.

Selvopptatt

I filmen spiller Cher er bortskjemt, selvopptatt amerikanerinne, som elsker penger og elsker å bruke pengene til luksus.

Cher er som skapt for rollen, og mange mener hun faktisk spiller seg selv.

- Jeg elsket rollen, og brukte ikke lang tid på å bestemme meg for å takke ja til tilbudet. Jeg er amerikanerinnen som vanker blant britiske aristokrater like før og under annen verdenskrig, forteller Cher.

En opplevelse

- Jeg spiller figuren Elsa, som kjører dyre biler, bruker flotte hatter og har en enorm garderobe. Jeg elsket situasjonen, selv om jeg ikke fikk med meg noen av klærne da filmen var ferdig innspilt, sier Cher.

Superstjernen Cher innrømmer at hun er svært opptatt. Hun har hele tida flere prosjekter på gang, men hun stortrives. - Jeg tror at man rekker å gjøre mye bare man er villig til å planlegge, sier Cher.

LIKER Å GJØRE ALT: Som for eksempel å stramme opp fjeset ditt, Cher?