Tilbake til Oz- 60 år etterpå

Elizabeth Taylor skal spille Dorothy i oppfølgeren til Trollmannen fra Oz. Ifølge produsenten for den geriatriske utgaven av tidenes filmmusikal, er Taylor perfekt for rollen fordi hun er så barnslig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er 60 år siden Judy Garland sang «Somewhere over the rainbow» i originalversjonen av Trollmannen fra Oz. Nå skal film- og ekteskapskjendisen over de fleste Elizabeth Taylor om ikke gjenta bedriften, så hvertfall gå i Garlands gullfotspor. Taylor skal spille en 60 år gammel Dorothy, og gleder seg.

- For barnslig

Filmdivaens nære venn Rod Steiger står bak filmprosjektet, og ifølge BBC Online mener han at Elizabeth er perfekt for rollen.

- Rollen krever en barnslig naivitet, som Elizabeth har. Faktisk har hun nesten for mye av det, sier Steiger.

60 år etter

Oppfølgeren viser Dorothy som 60-åring som gjerne vil tilbake til Oz. Det er ikke klart om hun vil treffe fugleskremselet, den feige løven eller den slemme heksa fra suksessmusikalen fra 1939.

Ifølge Steiger er Elizabeth Taylor henrykt over å spille film igjen.

- Hun har allerede lest manuskriptet, og har skrevet til meg og fortalt hvor mye hun gleder seg til å gjøre rollen.

Elizabeth Taylor har vært plaget av sterkt skrantende helse, og det er ennå ikke klart om hun istedet for å trippe hele veien fram til Oz som sin forgjenger, må ta den kronglete veien i rullestol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer