Teateranmeldelse: «Jordbærstedet», Nationaltheatret

Tilbake til start

Gode enkeltøyeblikk til tross: Historiens første iscenesettelse av Bergmans film-mesterverk «Jordbærstedet» er en nokså uengasjerende forestilling.

UTSATTE MENNESKER: De nakne scenebildene i Johannes Holmen Dahls "Jordbærstedet" understreker rollefigurenes sårbarhet. Men de øvrige regigrepene treffer ikke helt. Her Sverre Anker Ousdal som hovedpersonen Isak Borg, og Laila Goody som svigerdatteren Marianne. (Foto: Erika Hebbert/Nationaltheatret)
UTSATTE MENNESKER: De nakne scenebildene i Johannes Holmen Dahls "Jordbærstedet" understreker rollefigurenes sårbarhet. Men de øvrige regigrepene treffer ikke helt. Her Sverre Anker Ousdal som hovedpersonen Isak Borg, og Laila Goody som svigerdatteren Marianne. (Foto: Erika Hebbert/Nationaltheatret) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer