«Kompani Lauritzen» sesong 3

Tilbys millioner for Dag Otto

At «Kompani Lauritzen» blir i Åndalsnes er langt fra sikkert, men lokalsamfunnet er villig til å bla opp.

FØRST UT: Se hvilke tre deltakere som først forlot «Kompani Lauritzen» 2021. Programmet er en stor suksess og seertallene har for lengst rundet millionen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-selskapet bak TV 2-hiten «Kompani Lauritzen», Seefood, utelukker ikke overfor Dagbladet at de finner et annet sted å spille inn seersuksessen i framtida.

Til nå har innspillingen hatt base ved militærbasen Setnesmoen ved Åndalsnes i Rauma, men flere destinasjoner skal ha meldt seg på i kampen om den betydelige markedsføringsverdien til produksjonen.

Årets premiere på «Kompani Lauritzen» ble sett av 1,2 millioner nordmenn, og ifølge Seefood legges planene for neste års sesong i disse dager.

Ønsker spons og rabatt

Seefood har nemlig vært i kontakt med lokale aktører i Rauma kommune og forhørt seg om hva innspillingsstedet har å tilby av sponsing, i form av eksempelvis varer, tjenester og penger, ifølge daglig leder i det lokale utviklingsselskapet Nordveggen AS, Solveig Brøste Sletta.

Åndalsnes avis omtalte saken først.

- Seefood tok kontakt med oss og fortalte at flere plasser i Norge ønsker seg «Kompani Lauritzen». De fortalte om interessentene og spurte hva raumasamfunnet kan bidra med opp mot en ny sesong, sier Brøste Sletta til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer