Tilfeldigvis sexy

Trioen Lisa «Left-Eye» Lopes (28), Tionne «T-Boz» Watkins (29) og Rozonda «Chilli» Thomas (28) herjer hitlistene i sommer med låta «No Scrubs». Og de legger ikke skjul på at det har en hel del med sex å gjøre.

- Sex er veldig viktig for oss og vår musikk, sier TLC til Aftonbladet. Men vi fokuserer ikke på å høres erotiske eller sexy ut, sier TLC i et intervju med Aftonbladet.

Tidsriktig

Tilsiktet eller ikke - plata med det ikke usexy navnet «Crazysexycool» (1995) var klart erotisk, med tekster som I'll let you touch it if you'd like to go down/I'll let you go further if you take the southern route .

- Vi går mot slutten av 90-tallet. Jeg tror alle menn har oralsex når de ligger med noen. Det burde de i hvert fall ha, sier Left-Eye.

Helt ut

Left-Eye er den i gruppa med den mest brokete bakgrunnen. Full av alkohol og sjalusi satte hun i 1994 fyr på huset til eks-kjæresten Andre Rison.

TLC gjør tydeligvis ingenting halvveis.

- Man skal stå for noe man kan leve opp til. - Vi vil bruke sjansen vi har fått til å undervise, og ikke bare undeholde. Utdannelse er nøkkelen til framgang, slik verden ser ut i dag, sier TLC.

SUKSESS: TLC gjør det skarpt på hit-listene om dagen.