Tilfører luft, utvidelse og originalitet til norsk samtidslitteratur

Mette Karlsviks siste roman er forbausende fra første side.

ORIGINAL: Mette Karlsvik har fått god kritikk for bøkene sine, ikke minst for "Bli Bjørk" fra 2012. Årets bok er ikke mainstream, men original og sanselig.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
ORIGINAL: Mette Karlsvik har fått god kritikk for bøkene sine, ikke minst for "Bli Bjørk" fra 2012. Årets bok er ikke mainstream, men original og sanselig. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Sikkimfjellene i Himalaya: Jagerpiloten Venor lander på en gigantisk fjellhylle, der Nato har en base. Her skal hun sammen med kolleger fra hele verden drive overvåkning av området; Tibet, Kina, India.

Med kroppen full av andrenalin prøver Venor å forstå kodene i Nato-leiren, mens tvil og virkelyst avløser hverandre.Lengre nede ned i dalen bor tebonden Pasi. Han dyrker jorda med omhu og tålmodig kjærlighet. Han vet at naturen ikke kan presses uten at resultatet forringes. Pasi tenker ikke mye på Nato. Men verdenssamfunnets tilstedeværelse truer livsgrunnlaget hans.  

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer