- Tilgi meg, Zeta Jones!

Plageånden ber om unnskyldning.

(Dagbladet.no:) Dawnette Knight (32) ble pågrepet i begynnelsen av juni - etter at politiet blant annet klarte å spore brev med

drapstrusler mot Catherine Zeta Jones og familien tilbake til henne.

Risikerer 19 års fengsel

Knight, som forøvrig studerer barnepsykologi, påsto blant annet at hun hadde et forhold til Zeta Jones' ektemann, Michael Douglas. I ett av brevene til skuespillerinnen skal hun ha truet med å «begå en forbrytelse som ville resultere i død og stor kroppslig skade».

Knight sitter nå i forvaring i påvente av rettssak. Hun er siktet for ett tilfelle av forfølgelse - og for å ha fremsatt trusler mot Zeta Jones og hennes familie 24 ganger. Blir hun funnet skyldig, risikerer hun 19 års fengsel.

- Jeg var forvirret

32-åringen har konsekvent nektet all skyld - men har altså nå kommet på andre tanker, melder BBC News Online.

I et brev til stjernen beklager hun all «nød hun kan ha forårsaket». Hun innrømmer å ha vært besatt av Michael Douglas, men ser alt så mye klarere i etterpåklokskapens lys:

«Jeg var en forvirret ung kvinne, og har ingen rasjonell forklaring på mine handlinger», skriver hun. I brevet forsikrer hun at hun aldri har gjort noen noe vondt, og at hun heller aldri vil gjøre det. Nå ønsker hun tilgivelse.

Det ville være en vidunderlig god gjerning hvis dere alle kunne tilgi meg så jeg kan dra tilbake til college og fullføre studiene i barnepsykologi.

Ifølge 32-åringens forsvarer, har hun aldri ment å skade Zeta Jones eller hennes familie:

- Det verste hun har vært beskyldt for å ha gjort, er å drepe eks-kjærestens gullfisk - og det sier hun at hun ikke gjorde.

FORFULGT: Catherine Zeta Jones har følt seg forfulgt i lengre tid, etter å ha mottatt et utall brev og telefoner av truende karakter.
SIKTET: Dawnette Knight (32) ble pågrepet 3. juni, mistenkt for å ha truet og forfulgt Catherine Zeta Jones og hennes familie.