Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tilgir Paris

PARIS (Dagbladet): Robert De Niro er tilbake i Paris, etter å ha sverget at han aldri mer skulle komme. Det var etter å ha blitt avhørt som vitne i den såkalte bordellsaken. Torsdag åpnet hans far utstilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

10. februar 1998 ble De Niro anholdt på hotell Bristol av fransk politi og tatt med til et åtte timer langt avhør som kunde i en internasjonal prostitusjonsring.

Skandalisert

Seinere slapp han å vitne i retten men skaden var gjort. De Niro var rasende og sverget på at han aldri mer ville komme tilbake til Paris, som han elsker og kjenner godt. Han holdt på med innspillingen av filmen «Ronin» i Paris da skandalen skjedde.

Overraskelse

Derfor ble gjestene i Galerie Piltzer overrasket over å se De Niro torsdag kveld, omgitt av Naomi Campbell med forloveden Flavio Briatore, Uma Thurman og Ethan Hawke, samt den franske skuespillerinnen Anouk Aimée. Anledningen var imidlertid innlysende. Galleriet åpnet nemlig en utstilling av Robert De Niro - senior.

Mellomlanding

De Niros far har lang karriere bak seg i USA og er representert i Metropolitan Museum Art. Han sier seg spesielt inspirert av Matisse, men også av Munch. Hans sønn later til å være bedre stemt overfor Paris, men skal raskt videre til filmfestivalen i Cannes som han sjelden går glipp av.

Robert deNiro sverget at han aldri mer kom tilbake til Paris. Løftet er nå brutt, og det ser ut til at deNiro har tilgitt byen