Tilgjengelige Bech

Nils Bech tar stadig nye steg videre på sin progressive musikkreise

Nyfunnen selvsikkerhet: Nils Bech fortsetter å vokse som artist med tredjealbumet «One Year». Foto: Benjamin A. Huseby
Nyfunnen selvsikkerhet: Nils Bech fortsetter å vokse som artist med tredjealbumet «One Year». Foto: Benjamin A. Huseby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Etter å ha operert i sitt mildt sagt egenartede krysningspunkt mellom performancekunst og elektronika siden 2010-debuten «Look Back», er det en langt mer tilgjengelig Nils Bech vi får servert når han denne uken slipper sitt etterlengtede tredjealbum «One Year».  

En artistmessig utvikling først showcaset allerede i sommer på singelen «Trip Abroad», og nå videreført i den todelte og ti spor-lange historien om det første året med hans nåværende kjæreste. Fra usikkerhet og frykt, til skam og sjalusi - rammet inn av Bechs nyfunne musikalske trygghet og selvsikkerhet.

«I worked hard to change how I see myself. I found a place in me where I can be loved »

Med seg om bord har han både nye og gamle samarbeidspartnere som Ost & Kjex, Ole-Henrik Moe, André Bratten, og ikke minst Julian Skar, som både leverer produksjonen på den nevnte førstesingelen, kraftfulle «Jealousy» og nydelige «Before: That I». Andre høydepunkter kommer i form av «That Girl» og flotte «I Punish You», som begge framstår som markante steg videre i Nils Bechs stadig progressive musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer