Tillerformelen

Carl Frode Tiller (44) har fullført sin romantrilogi og funnet en strategi for å mestre sinnet.

FERDIGSKREVET Carl Frode Tiller er ferdig med triologien om David. «Innsirkling3» kommer nå i august. Her er den prisbelønte forfatteren fotografert i skogen utenfor hjemmet sitt på Rotvoll i Trondheim. Foto: MARIUS SUNDE TVINNEREIM.
FERDIGSKREVET Carl Frode Tiller er ferdig med triologien om David. «Innsirkling3» kommer nå i august. Her er den prisbelønte forfatteren fotografert i skogen utenfor hjemmet sitt på Rotvoll i Trondheim. Foto: MARIUS SUNDE TVINNEREIM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Carl Frode Tiller har alltid likt å lure folk.

Som den gangen han var på interrail i Europa med moren og lillesøsteren og krigen på Balkan raste. En kveld ble søsteren sittende og snakke med en eksiljugoslav. Vel hjemme i Norge fikk broren en idé.

Forfatteren smiler ved minnet.

- Jeg skrev et brev til søsteren min der jeg utga meg for å være ham. Jeg skrev at jeg var blitt installert på et asylmottak på Grønland i Oslo og hadde bedt om å bli overført til Namsos, for å kunne være sammen med henne. At jeg hadde skutt av meg tre fingre for å få asyl, og at nå skulle det bli oss to.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer