Tilskuer brakk armen på Thomas Giertsen

Thomas Giertsen måtte forlate scenen i smerter etter en runde håndbak med en kvinnelig tilskuer under en forestilling i Kristiansand fredag kveld. Kvinnen brakk nemlig håndleddet til komikeren.

Komiker-kollega Janne Rønningen, som varmet opp for Giertsen, satt i salen da ulykken skjedde.

- Thomas sa han var blitt så veltrent at han kunne ta hvem som helst i håndbak. Av damene. Noen i salen sa nei, og opp på scenen kom en veltrent bodybuilder-dame, sier Rønningen til NTB.

De to begynte å bryte håndbak, noe som ikke gikk spesielt bra for Giertsens håndledd. I smerter måtte den kjente TV-komikeren forlate scenen.

- Armen brakk. Men Thomas var i ferd med å vinne, sier Rønningen, som ble med Giertsen til Vest-Agder sykehus. Dit kom også kvinnen fra salen, med blomster, uten å slippe inn, ifølge Rønningen. Giertsen skal ha tatt det hele med humør

- Han synes jo det var vondt, men sa også at han syntes det var pinlig, gliser Rønningen.

Hendelsen skjedde på tampen av Giertsens forestilling «Thomas Giertsen på klubb» på konsertstedet Vaskeriet i Kristiansand fredag.

- Publikum reagerte noe vantro, og etter hvert ble folk litt sure på hun som gjorde at de ikke fikk sett hele showet, sier serviceansvarlig på Vaskeriet, Nadia Fjellheim, til NTB.

Giertsen skulle hatt nok en forestilling på Vaskeriet lørdag, men Fjellheim må skuffe dem som har kjøpt billetter til den forestillingen.

- Han har brukket håndleddet. Forestillingen lørdag er avlyst, sier Fjellheim.

(NTB)

BRAKK ARMEN: Thomas Giertsen var litt for bråkjekk under en forestilling i Kristiansand. Her fra en tidligere forestilling i Oslo hvor begge armene er intakt.