Tilsløring

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HODEPLAGG: Kjære landsmenn, det er med skrekk og gru at jeg skriver om det jeg oppdaget denne uken. Og jeg anser det som min plikt overfor fedrelandet og grunnloven å dele denne erkjennelsen med dere: Det land som våre fedre bygget med sine bare hender og oljesølte lommer, mens «mødrene har grett», er kuppet av våre egne media som kjemper for å islamisere landet - foran øynene våre! Og samtidig som de fleste ikke selv vil innse dette, er det nesten ingen forstandige som taler imot.

I dekke av å treffe nasjonaldagsstemningen, har særlig papirmediene gitt massiv plass til omtale av bunaden og bunadsleksikon. Bra med bunad-artikler, tenker du? Akk, om det bare var så uskyldig!

FAREN BLE MEG åpenbar da jeg i en Aftenposten-artikkel leste en verbal og illustrert voldtekt av det norskeste av det norske; norske kvinner i bunad bar tilsynelatende smilende det satanske kvinneundertrykkende sløret! Til og med pålitelige og fedrelandslojale VG tok del i fiendtlighetene. Og de såkalte «norske» bunadsreglene ble gjengitt i avisen i god tid før 17. mai. Regel nr. 1 ifølge dem var: Hodeplagg er obligatorisk: Dette er en del av alle bunader, både for kvinner og menn. Hodeplagget hører med. Dagbladet, provokatøren med sterke og freidige meninger, tok seg ironisk nok friheten å invitere representanten for den islamistiske organisasjonen Bunad- og folkedraktrådet, Jon Fredrik Skauge, til å svare på spørsmål fra de godtroende leserne på nett. For å fullstendig undergrave den norske kulturarven hevdet Skauge at «kvinnene har alltid beholdt hodeplagget på.» Altså, når man går med bunad i kirken skal hodeplagget på. En overlagt islamisering av det hellige rom!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer