Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tilsløring

HODEPLAGG: Kjære landsmenn, det er med skrekk og gru at jeg skriver om det jeg oppdaget denne uken. Og jeg anser det som min plikt overfor fedrelandet og grunnloven å dele denne erkjennelsen med dere: Det land som våre fedre bygget med sine bare hender og oljesølte lommer, mens «mødrene har grett», er kuppet av våre egne media som kjemper for å islamisere landet - foran øynene våre! Og samtidig som de fleste ikke selv vil innse dette, er det nesten ingen forstandige som taler imot.

I dekke av å treffe nasjonaldagsstemningen, har særlig papirmediene gitt massiv plass til omtale av bunaden og bunadsleksikon. Bra med bunad-artikler, tenker du? Akk, om det bare var så uskyldig!

FAREN BLE MEG åpenbar da jeg i en Aftenposten-artikkel leste en verbal og illustrert voldtekt av det norskeste av det norske; norske kvinner i bunad bar tilsynelatende smilende det satanske kvinneundertrykkende sløret! Til og med pålitelige og fedrelandslojale VG tok del i fiendtlighetene. Og de såkalte «norske» bunadsreglene ble gjengitt i avisen i god tid før 17. mai. Regel nr. 1 ifølge dem var: Hodeplagg er obligatorisk: Dette er en del av alle bunader, både for kvinner og menn. Hodeplagget hører med. Dagbladet, provokatøren med sterke og freidige meninger, tok seg ironisk nok friheten å invitere representanten for den islamistiske organisasjonen Bunad- og folkedraktrådet, Jon Fredrik Skauge, til å svare på spørsmål fra de godtroende leserne på nett. For å fullstendig undergrave den norske kulturarven hevdet Skauge at «kvinnene har alltid beholdt hodeplagget på.» Altså, når man går med bunad i kirken skal hodeplagget på. En overlagt islamisering av det hellige rom!

DENNE sammensvergelsen viser seg å nå helt opp til Rikskringkastingen. På nasjonaldagen i fjor inviterte man en «bunadsekspert» som på direktefjernsyn og på selveste Karl Johans gate, hevdet at bunaden ikke er komplett uten at hodeplagget er på plass. I år gikk NRK et skritt videre i å vanære vår nasjonalfølelse, gjennom å forsøke å gi inntrykk av at innvandrere generelt med glede tar del i 17. mai-feiringen; følgelig at de ikke har kommet hit bare for å ta over landet vårt, slik vi alle egentlig vet. Trøsten var at TV2 framstod som kongens menn på Oscarsborg festning, og hadde sørget for å frigjøre alle journalister fra sløret denne dagen.

Og om den én gang norske kongefamilien. Oppmuntret av TV2 kjente jeg fedrelandskjærligheten fylle mine årer da Mette-Marit stod i sin Hardangerbunad på Skaugum - uten slør. Men bare timer senere hadde hennes frihet blitt dekket over av et enormt hodeplagg. Det ingen sa høyt, men som alle vet, er at Kronprisen, etter at han ble muslim og anla skjegg, må ha tvunget henne til det.

Jeg spør, hvem vet ikke innerst inne at alle kvinner som dekker til sitt hode, er ofre for tvang eller ikke vet sitt eget beste?

Men kjære venner, det finnes lyspunkt. Med FrPs hjelp, klarte vi i Sandefjord å forhindre at den indiskfødte lederen for 17. maikomiteen, Pournima Singh, som ikke er muslim, men har en muslimsk hudfarge; fikk skiftet til sari før borgertoget. Sari er en drakt som benyttes av kvinner i India, som også har muslimsk hudfarge. Som det ble sagt på kommitémøtet: «Da kan hun vel like godt gå i burka.» Like gledelig var det at Carl I. Hagen tok turen til Romsås norskopplæring for å skremme damene der. Og Hagen er nøkkelen til å forstå hva som foregår akkurat nå.

Det er ikke tilfeldig at samtidig som Carl I. Hagen trer av som partiformann, så ser vi at den fjerde statsmaktens sanne ansikt tør vise seg. Vi står i gjeld til Herr Hagen som var med på å avsløre at norske kvinner kun har båret tørkleet for å beskytte seg mot vær og vind; for sannelig var det jo det harde norske været som gjorde landet «furet, værbitt». Men siden det vinden i vår tid har løyet, er det slutt på bruken av den slags plagg. Med unntak av disse eldre damene man kan støte på, men som sikkert er senildemente alle sammen. La dere ikke forledes til å tro at tørkleet eller sløret eller skautet er en del av vår kulturarv. Kanskje bør Karl Johans gate omdøpes Carl I. Hagens gate mens den enda er vår. Hagen, takk for dine mange år som landets beskytter! Og måtte Dovre unngå fall, også uten deg, i all framtid!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling