- Tilstanden er alvorlig

Haukeland Sykehus har sendt ut en pressemelding om Kenneth Sivertsens helsetilstand.

(Dagbladet.no): Artisten Kenneth Sivertsen har ligget på Haukeland Universitetssykehus siden han ble funnet med store hodeskader første påskedag.

Haukeland har til nå ikke kommentert Sivertsens helsetilstand, men har nettopp sendt ut en pressemelding:

«Kenneth Sivertsen er innlagt ved Haukeland Universitetssykehus. Tilstanden hans er alvorlig og stabil. Han er operert. Han kan ikke ut i fra en helsemessig vurdering intervjues av media. Helse Bergen kan ikke si noe mer om Sivertsens tilstand utover dette».

Sivertsen skal ha dratt alene til til utestedet Mack-kjelleren i Haugesund kvelden første påskedag. Han ble noen timer senere funnet på kaia med store hodeskader. Tilstanden skal ha vært svært kritisk da han ble fraktet med luftambulanse til Haukeland.

Sivertsens musikervenn Sven Erik Vaksdal sier til dagens Dagbladet han har besøkt artisten på sykehuset. Han er sikker på at Sivertsen merket at han var tilstede og forteller at han beveget litt på armene og prøvde å åpne øynene. Han forteller videre at Sivertsen ikke har fått hjerneblødning, men en blodansamling på hjernen.

Det er ikke iverksatt etterforskning av hendelsen opplyste politiet i Haugesund til Dagbladet.no tidligere i dag.

<B>HAUKELAND BEKREFTER:</B> Haukeland Universitetssykehus bekrefter i dag Kenneth Sivertsen er opererte. Tilstanden er alvorlig men stabil.