Tiltalt

Rapper Lil'Kim kom i krangel med Foxy Brow. En mann ble skutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Påtalemyndighetene mener rapperen Lil'Kim har løyet for tre forskjellige storjuryer om en voldsepisode hun var involvert i februar 2001.

Lil'Kim var den gang vitne til en skuddveksling utenfor radiostasjonen WQHT på Manhattan. Hit skal Lil'Kim ha kommet sammen med venninnen Monique Dopwell, og så havnet i krangel med en rivalinne, rapperen Foxy Brown.

Skjøt en mann i ryggen

I skuddvekslingen var flere medlemmer av Lil'Kims gjeng involvert. Påtalemyndigheten sa i går at Suif Jackson avfyrte en automatisk MAC-11-pistol og traff en mann i ryggen. Også en mann ved navn Damion Butler avfyrte sitt våpen, sammen med minst en annen person. I retten ble det hevdet at Lil'Kim løy om det de hadde sett og at hun nektet å fortelle politiet hvem som fulgte henne til radiostasjonen den dagen.

29-åringen fra Brooklyn som egentlig heter Kimberly Jones er siktet for falsk forklaring, sammensvergelse og obstruksjon. Venninnen er siktet for det samme, mens de to mennene er siktet for våpenovertredelser.

Lil'Kim og de tre andre tiltalte erklærte seg ikke skyldig. Dommer Douglas F. Eaton lot rapperen gå for 500 000 dollar i kausjon og ila henne også reiserestriksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.