Tim er barnas beste venn

Men kompisene ler av jobben hans.

Les alle intervjuene i Hva skjer\'a?


Når kompisene hører at Tim Alexander Sarr (17) jobber i barnehage, begynner de å le.

-  Ta meg, roper Aurora (3 1/2 ) og Frøya (5) henrykt og løper så fort de kan.

-  Det er enkelt. Jeg har vært barn selv, og jeg vet hvordan barn vil ha det. Og jeg har vært barnevakt siden jeg var liten, sier Tim Alexander.

Vil passe på

Han jobber på Barnas Hus, Småbarnstuen, bak Lilleborg kirke i Oslo, og stortrives.

-  Jeg vil være der for barna og se at de har det bra. Jeg vil passe på dem. Hvis du har det dårlig når du er liten, får du det heller ikke bra når du vokser opp. Da trekker du deg unna andre mennesker eller blir en sånn som alltid lager problemer.

-  Kompisene mine ler når de hører at jeg jobber i barnehage. De ser på meg som en helt annen person. Kule Tim som er morsom og driver med rap. Men jeg har en mer følsom side også.

Macho jobb

Tim leker har\'n, «pol\'ti og røver», hermegåsa, synger, tegner, spiller fotball og løper om kapp med barna som er fra tre til fem år.

-  Er det macho å passe unger?-  Macho og macho. Det spiller ingen rolle. Å passe på barn er å passe på barn, sier Tim Alexander.

Han er oppvokst på Grünerløkka, gikk selv i barnehage - der jobbet bare kvinner.

-  Unge gutter er kreative og spreke. Det er bra for barnas motorikk.

Dragen juniorklubb er en viktig del av oppveksten hans: Nye venner hver dag. Alltid koselig å komme dit. Dessuten jobbet den norske rapperen Whimsical på klubben.Tim skriver tekster som han har opptrådt med. Tekstene handler om venner og bekjente på løkka.

Eminem er helt

-  Ungdom har mange problemer: Selvmordstanker. Problemer med familien, med livet sitt. Det er mye bråk, slåssing, utpressing, narkotika, masse ting. Jeg skriver om det virkelige liv på Grünerløkka.

Eminem er rap-helt nummer én, når det gjelder tekster.-  Han skriver om livet sitt. Tekstene inspirerte meg. Jeg skriver også om livet jeg ser rundt meg, sier Tim som planlegger følgende framtid: Rap-superstjerne. Og barne- og ungdomsarbeider.

STJERNE: Tim (17) har to framtidsdrømmer: å bli rap-superstjerne og å bli barne- og ungdomsarbeider. Aurora (3 1/2) og Frøya støtter planen hans.