N SYNC: Justin Timberlake var medlem i N Sync, et av verdens mest populære boyband. Han fikk mye kritikk da han valgte å forlate gruppa til fordel for en solokarriere. Foto: Stellapictures
N SYNC: Justin Timberlake var medlem i N Sync, et av verdens mest populære boyband. Han fikk mye kritikk da han valgte å forlate gruppa til fordel for en solokarriere. Foto: StellapicturesVis mer

Timberlake åpner opp om avgjørelsen som endret karrieren hans

- Det var definitivt bittersøtt.

(Dagbladet): Justin Timberlake (33) hadde vært en del av det populære boybandet 'N Sync siden 1995, da han i 2002 bestemte seg for å satse på en solokarriere i stedet.

Da Timberlake bestemte seg for å forlate et av verdens mest populære og suksessfulle boyband var det flere som hadde sterke meninger om saken, og popstjerna møtte sterk kritikk fra flere hold.

- Bittersøtt - Alle rundt meg hadde en mening om saken. De lurte på hvordan i all verden jeg kunne forlate bandet uten å ha sett hvordan det kunne gått med oss videre, forteller Timberlake til Oprah under et intervju, ifølge Dailynews.

På det tidspunktet Timberlake forlot gruppa hadde de allerede solgt over 50 millioner album på verdensbasis.

- Det å forlate 'N Sync er nok både den verste og den beste avgjørelsen jeg har tatt, sier han. 

Han forteller videre at han på det tidspunktet følte en trang til å klare seg på egenhånd som artist, og at den trangen bare ble sterkere for hver dag som gikk. Til slutt bestemte han seg for å følge magefølelsen.

- Det var veldig vanskelig å ta farvel med den perioden i livet mitt, men jeg følte at både jeg og musikken var i endring, sier Timberlake.

Norgesbesøk Allerede i 2002 slapp Timberlake sitt eget soloalbum kalt «Justified», og deretter fulgte han opp med albumet «Futuresex/Lovesounds» i 2006.

Det sistnevnte albumet toppet hitlistene, og inneholdt blant annet hiten «Sexyback».

I forbindelse med sitt nyeste album, «The 20/20 Experience», kom også superstjerna på Norgesbesøk, hvor han nesten solgte ut den enorme plassen i Telenor Arena.