Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Timberlake går til sporten

Det blir sport og underholding når popstjerna Justin Timberlake skal dekke alt fra billøp til golf.

Den tidligere N\'Sync-stjerna og Britney-kjæresten Justin Timberlake er i slaget for tida. I tillegg til å selge ørten skiver og høste gode kritikker for soloalbumet «Justified», har han nå fått jobb i en sportskanal hjemme i USA.

Ifølge musikknettstedet Rollingstone.com skal Timberlake dekke NBA, baseball, Nascar og college-fotball. Han skal rapportere fra sidelinja samt intervjue og lage innslag med kjente idrettstjerner og andre berømtheter som følger sport.

- Vi er spente på hva dette unike ekteskapet mellom sport og underholding kan tilføre kanalen. Vi vil gjerne ha ham på laget en god stund, sier en talsmann for Turner Sports ifølge musikknettstedet Dotmusic.com.

Timberlake turnerer akkurat nå i England, men har allerede laget en tv-feature med den tidligere basketstjerna Magic Johnson. Når han drar tilbake til USA begynner han å jobbe med college-fotball.

Turner Sports finner du på CNNs Sports Illustrated-sider

TV-JOBB</B> Justin Timberlake har fått seg jobb i en tv-kanal. Men først må han gjøre seg ferdig med turneen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media