Timbuktu på Skavlan

Timbuktu: - Ble kalt «N-ordet» på åpen gate i Tønsberg

Artisten fikk ordet slengt etter seg etter en konsert på Slottsfjellfestivalen. 

KALT FOR N-ORDET: På «Skavlan» forteller svenske Timbuktu at forrige gang han opplevde å bli kalt for «N-ordet» var i Tønsberg. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I fredagens «Skavlan»-sending forteller artisten Timbuktu, som egentlig heter Jason Diakité, at han ble kalt for «N-ordet» på åpen gate i Tønsberg.

Dette skjedde etter at han hadde holdt konsert på Slottsfjellfestivalen.

- Klokken var kanskje to på morgenen og jeg skal springe og kjøpe en hamburger jeg skal spise før bussturen tilbake til Sverige. Da går det en gutt forbi meg, som er mange år yngre enn meg selv, og sier noe til meg som jeg ikke skal gjenta på TV. Det var så lenge siden jeg hadde blitt kalt for det ordet på den måten, og så åpent, sier Timbuktu under sendingen.

Fått mye juling

Han forteller at han i et kort sekund vurderer om han skal kaste hamburgeren i hodet på gutten, eller om han skal spise den.

- Jeg er veldig sulten, men midt i den refleksjonen kaster jeg hamburgeren i ansiktet på ham, forteller artisten, til spontan applaus fra salen.

Artisten forteller videre at gutten la på sprang etterpå, fordi han ville sloss med ham.

- Når jeg har blitt kalt «N-ordet» har min reaksjon alltid vært å skrike, gråte eller slagsmål. Men jeg er mye bedre på å skrive enn jeg er på å bruke knyttnevene, så jeg har fått mye juling opp gjennom årene. Det er ofte på grunn av sånne ting, sier Timbuktu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer