<strong>REVET MED:</strong> Australierne Josh Teo (24) (til høyre) og Jason Arman (24) fra Melbourne bruker ferien på å se Ylvis. Foto: Jonas Pettersen
REVET MED: Australierne Josh Teo (24) (til høyre) og Jason Arman (24) fra Melbourne bruker ferien på å se Ylvis. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

Timevis i kø for å se Ylvis med Hollywood-stjernene

Har reist 17 000 kilometer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Allerede grytidlig i morges amerikansk tid var det folksomt i køen utenfor NBCs hovedkvarter på Rockefeller Plaza, et steinkast unna Times Square, i New York.

Alle oppmøtte hadde ett mål for øye: Å få standby-billetter til kveldens innspilling av «Late Show With Jimmy Fallon». Talkshowet har i utgangspunktet vært fullbooket i ukesvis.

På hjernen Blant de tidligste frammøtte, som nummer 7 og 8 i køen, fant Dagbladet australierne Josh Teo (24) og Jason Arman (24) fra Melbourne. De forteller at da de sjekket gjestelista i går og så at Ylvis skulle være med, ble de veldig gira.

- Ei venninne sendte meg en link med «The Fox» sent på kvelden og ba meg hjelpe henne med å komme seg ut av den bisarre delen av YouTube. Men videoen var bare kjempemorsom og jeg har hatt den på hjernen siden, sier Teo som sammen med barndomskompisen Arman har tatt ferie for å tilbringe et par uker i USA. Til vanlig jobber de som henholdsvis regnskapsfører og lege.

<strong>LANG KØ:</strong> Ikke alle her får rasket med seg en revebillett. Foto: Jonas Pettersen
LANG KØ: Ikke alle her får rasket med seg en revebillett. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

Selv om de i dag fikk tak i standby-billetter, betyr ikke det at de er garantert inngang. Det er ofte bare en håndfull håpefulle som kan regne å komme inn den billettbakveien.

Live-spente I tillegg til Ylvis, skal også «Harry Potter»-skuespiller Alan Rickman, også kjent fra den første «Die Hard»-filmen, og «Kick Ass»-skuespiller Chloe Moretz være på talkshowet.

- Men vi håper på å komme inn, for vi er veldig spente på hvordan det blir live. Skal de ha på seg kostymer? Og så skal jo Jeff Musial, dyreeksperten, også være gjest, så her kommer det nok til å skje noe morsomt. Vi gleder oss, for vi liker Chloe Moretz veldig godt også, sier Teo.

Tidligere i dag ble det klart at Ylvis´ «The Fox» er USAs mest streama låt og har klatret opp til en 6. plass på Billboard-lista. Bare Katy Perry, Miley Cyrus, Avicii og Drake er foran nordmennene.

Selv klarer ikke Ylvis å skjønne hva de har gjort riktig.

- Det er det ingen skjønner. Hadde man skjønt det, hadde man jo laget drøssevis av sånne, sa Ylvis-brødrene til Dagbladet på flyplassen i New York i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer