Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tinder med ny funksjon

- Det blir en ny måte å sosialisere seg på.

 GRUPPECHAT:  Tinder lanserer gruppechat. 
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
GRUPPECHAT: Tinder lanserer gruppechat. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sjekkeappen Tinder har gledet mang et hjerte verden over, og i dag blir appen kanskje enda bedre. Noen heldige utvalgte i Australia får mulighet til å teste ut den nye funksjonen gruppechat.

Det skriver Mashable.com.

- Et nytt eventyr - Dette blir en ny måte å sosialisere seg på, og det blir lettere å møte ny mennesker når man er ute. Gruppechatten kan brukes uansett om du ser etter grupper du har ting til felles med eller bare et nytt eventyr, har selskapet uttalt via nettstedet.

Les også: Tinder rangerer deg i hemmelighet.

Den nye funksjonen gjøre det mulig å sveipe via forskjellige grupper, på samme måte som man i dag kan sveipe via enkeltbrukere.

Hvis du finner en gruppe du ønsker å komme i kontakt med, er det bare å trykke «like» og håpe at de liker deg tilbake.

Gruppen utløper etter 48 timer.

Den nye funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i Australia, men planen er å lansere dette for samtlige brukere etter hvert, så det er bare å vente i spenning.

Tinder har tidligere blitt kritisert for at barn helt ned til 13 år kan bruke appen. Både politiet og Redd Barna mener det er høy risiko for overgrep.

Kjønnssykdommer I USA lanserte Tinder to nye tiltak for å sikre at brukerne unngår kjønnssykdommer.

I Tinder-appen kan amerikanske brukere nå finne lenker til appen Healthvana, som lar brukerne finne nærmeste HIV- og kjønnsykdomtester. Denne appen er ikke tilgjengelig i Norge.

Hele Norges coronakart