TV

Tine Austvoll Jensen blir ny sjef for TVNorge og Discovery

Erstatter Harald Strømme. 

BLIR SJEF: Tine Austvoll Jensen blir ny administerende direktør for Discovery Network Norge og TV-gruppen bestående av TVNorge, Max, Fem og Eurosport. Foto: Discovery
BLIR SJEF: Tine Austvoll Jensen blir ny administerende direktør for Discovery Network Norge og TV-gruppen bestående av TVNorge, Max, Fem og Eurosport. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tine Austvoll Jensen blir ny administrerende direktør for Discovery Network Norge og TV-gruppen bestående av TVNorge, Max, Fem og Eurosport.

Jensen har de to siste årene vært økonomidirektør og operativ leder for Discovery i Norge. Siden sommeren har hun også vært finansdirektør i Norden.

Hun etterfølger Harald Strømme som gikk av som administrerende direktør tidligere i februar på grunn av uenigheter med eierne om strategi.

- Vi er veldig glade for at Tine blir leder for den norske virksomheten. Tine har lang erfaring fra det norske mediemarkedet, og hun har et strategisk blikk som er helt uvurderlig for denne rollen. Hun kjenner organisasjonen godt og har hatt en nøkkelrolle i det strategiske arbeidet i årene hun har vært her, sier Mike Lang, sjef for Discovery Networks i Norden.

Tine Austvoll Jensen har bakgrunn fra Schibsteds rubrikk-virksomhet i Barcelona, samt MTG, Viasat og Telenor.

- Det er utrolig spennende å skulle få lede ett av Norges mest offensive TV-hus i tiden vi nå går inn i, med de endringene bransjen står overfor, sier Jensen.

Samtidig får programdirektør Eivind Landsverk et overordnet ansvar for den nordiske programstrategien, samt produksjon og innkjøp for hele Norden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer