Tingenes tilstand

The Ting Tings leverte på Hovefestivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||TROMØYA (Dagbladet): Det kan vel knapt tenkes noe bedre utgangspunkt: Et publikum så hengivne at bandet på fjorårets Hovefestival måtte avbryte konserten etter fire sanger fordi tilskuerne dansa så fælt at gulvet knakk. Og nå, ett år seinere er de flyttet opp på hovedscenen og stirrer en flokk uthvilt, nyfull og solbrent ungdom i hvitøyet.

ArbeidsviljeDen britiske duoen Jules De Martino og Katie White går til oppgaven med med en arbeidsvilje som får andre fåtallige konstellasjoner, som The White Stripes, til å framstå merkelig arbeidssky.

Supplert av bokslyd trakterer de to gitar, trommer, keyboard og stortromme mens begge synger, filmer publikum og leser taler på norsk. Det er imponerende, men framstår unødvendig underbemannet. Selv om viljen til å underholde er til stede, gis man som publikum ofte følelsen av å være på besøk hos et par selskapssyke, nybakte trillingforeldre. De har megalyst til å preike med deg, men likevel blir du sittende nervøst på stolkanten og følge med på deres svimlende sjonglering av melkeflasker, kubjeller og dansesteg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer